Pyloner

Pyloner til udendørs markedsføring - opnå stor synlighed for kunder

Vi tilbyder både pyloner med og uden lys – og vi tilbyder både leasing og køb.

Med forskellige størrelser, former og designs kan pylonsklite tilpasses til at matche den enkelte virksomheds identitet og behov. Deres evne til at stå stærkt i alle vejrforhold og blive set på lang afstand gør dem til en pålidelig og langvarig løsning til udendørs markedsføring.

Proceslinje - sådan foregår et kundesamarbejde hos os

Pyloner med lys

Se vores pylonsklite med lys.

Pyloner uden lys

Se vores pylonsklite uden lys.

Hvad er en pylon?

En pylon er et stort, aflangt skilt, der tiltrækker sig enorm opmærksomhed fra forbipasserende. 

Når det kommer til udendørs markedsføring, er en pylon en stor reklamestruktur, der normalt er placeret ved veje, indfaldsveje eller andre områder med høj trafik. Disse pyloner er designet til at være iøjnefaldende og lette at se på af forbipasserende bilister, fodgængere eller potentielle kunder.

Fordele ved pyloner skilte

En skilte pylon tilbyder en række fordele. De er ikke kun høje og synlige, men tilbyder også mulighed for at vise flere oplysninger og brands på samme struktur. Dette er særligt nyttigt for komplekser som indkøbscentre, hvor flere virksomheder kan have gavn af den samme pylon skilt.

Design og tilpasning

Når det kommer til design af pylonskilte, er mulighederne næsten uendelige. Fra enkle, enkeltsidet skilte til avancerede, flersidet strukturer med LED-belysning, kan pyloner tilpasses for at opfylde ethvert behov og æstetisk præference.

Hvorfor investere i pylon skilte?

Når det kommer til design af pylonskilte, er mulighederne næsten uendelige. Fra enkle, enkeltsidet skilte til avancerede, flersidet strukturer med LED-belysning, kan pyloner tilpasses for at opfylde ethvert behov og æstetisk præference.

Bliv kontaktet i dag

Ellers ring direkte på +45 70 20 06 16 eller fang os på info@vangogkarlskov.dk

 

Bestil et uforpligtet opkald

Hos Vang og Karlskov er vi eksperter indenfor løsninger af pylonsklite. Vi sidder altid klar ved telefonen til et uforpligtende tilbud på en skilteløsning.

Tag fat i os til en uforpligtende snak om pyloner

Et udpluk af vores referencer

Få et tilbud på

Pyloner

Skriv dit navn, e-mail og en kort besked med dine ønsker nedenfor i formularen og så ringer vi tilbage til dig indenfor 24 timer med et personligt tilbud lige efter dine ønsker.

Christian Vang Nielsen & Henrik Karlskov – partnere i Vang og Karlskov

Kontakt os i dag for en uforpligtende snak 📨