[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.22″ custom_padding=”0|0px|54px|0px” bb_built=”1″ _i=”0″ _address=”0″][et_pb_row use_custom_gutter=”on” gutter_width=”1″ module_class=” et_pb_row_fullwidth” _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” width=”100%” width_tablet=”100%” width_last_edited=”on|desktop” max_width=”100%” max_width_tablet=”100%” max_width_last_edited=”on|desktop” custom_padding=”0|0px|2px|0px” make_fullwidth=”on” _i=”0″ _address=”0.0″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” _i=”0″ _address=”0.0.0″ custom_padding__hover=”|||”][et_pb_blurb title=”Vindue dekoration” admin_label=”Beachflag” _builder_version=”3.2.1″ header_level=”h1″ header_font=”||||||||” header_text_align=”center” header_text_color=”#000000″ header_font_size=”40px” background_blend=”multiply” background_layout=”dark” custom_margin=”40px||20px|” custom_padding=”|||” _i=”0″ _address=”0.0.0.0″] 
[/et_pb_blurb][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row use_custom_gutter=”on” gutter_width=”2″ custom_padding_last_edited=”on|tablet” module_class=” et_pb_row_fullwidth” _builder_version=”3.25″ width=”94%” width_tablet=”80%” width_last_edited=”on|desktop” max_width=”94%” max_width_tablet=”80%” max_width_last_edited=”on|desktop” custom_padding=”0|0px|10px|0px” custom_padding_tablet=”||0px|” make_fullwidth=”on” _i=”1″ _address=”0.1″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” _i=”0″ _address=”0.1.0″ custom_padding__hover=”|||”][et_pb_post_nav _builder_version=”3.29.1″ title_font=”|300|||||||” title_text_color=”#000000″ title_font_size=”22px” custom_margin=”10px|10px|10px|10px” custom_margin_tablet=”||0px|” custom_margin_last_edited=”on|desktop” hover_enabled=”0″ title_font_size_last_edited=”on|phone” _i=”0″ _address=”0.1.0.0″][/et_pb_post_nav][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row use_custom_gutter=”on” gutter_width=”2″ module_class=” et_pb_row_fullwidth” _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” width=”94%” width_tablet=”80%” width_last_edited=”on|desktop” max_width=”94%” max_width_tablet=”80%” max_width_last_edited=”on|desktop” make_fullwidth=”on” _i=”2″ _address=”0.2″ column_structure=”1_4,3_4″][et_pb_column type=”1_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” _i=”0″ _address=”0.2.0″ custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”3.29.1″ hover_enabled=”0″ border_width_top=”14px” border_color_top=”#000000″ _i=”0″ _address=”0.2.0.0″ custom_padding=”10px||||false|false”]

Vindue dekoration er en effektfuld designløsning, der ofte giver nogle rigtig flotte resultater.
Slip fantasien løs – der er mange muligheder.

Send en forespørgsel eller ring for den rigtige rådgivning.

[/et_pb_text][et_pb_button button_url=”tel:22183250″ button_text=”Ring og få en snak” admin_label=”Ring” _builder_version=”3.29.1″ custom_button=”on” button_text_color=”#ffffff” button_bg_color=”#000000″ button_font=”||||||||” button_icon=”%%264%%” button_icon_color=”#83bb26″ button_icon_placement=”left” button_on_hover=”off” animation_style=”slide” _i=”0″ _address=”0″ button_text_size__hover_enabled=”off” button_one_text_size__hover_enabled=”off” button_two_text_size__hover_enabled=”off” button_text_color__hover_enabled=”off” button_one_text_color__hover_enabled=”off” button_two_text_color__hover_enabled=”off” button_border_width__hover_enabled=”off” button_one_border_width__hover_enabled=”off” button_two_border_width__hover_enabled=”off” button_border_color__hover_enabled=”off” button_one_border_color__hover_enabled=”off” button_two_border_color__hover_enabled=”off” button_border_radius__hover_enabled=”off” button_one_border_radius__hover_enabled=”off” button_two_border_radius__hover_enabled=”off” button_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_one_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_two_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_bg_color__hover_enabled=”off” button_one_bg_color__hover_enabled=”off” button_two_bg_color__hover_enabled=”off” button_bg_enable_color=”on” global_module=”713″][/et_pb_button][et_pb_contact_form captcha=”off” email=”cvn@vangogkarlskov.dk” title=”Hvad kan vi hjælpe med?” success_message=”Tak, din besked er modtaget. Du hører fra os hurtigst muligt.” submit_button_text=”Indsend” module_id=”et_pb_contact_form_0″ _builder_version=”3.29.1″ form_field_background_color=”rgba(0,0,0,0)” form_field_text_color=”#575756″ custom_button=”on” button_text_color=”#575756″ button_on_hover=”off” max_width=”100%” custom_margin=”|||” custom_padding=”20px|||” animation_style=”slide” form_background_color=”rgba(39,176,164,0.23)” global_module=”433″ saved_tabs=”all” _i=”2″ _address=”0.2.0.2″][et_pb_contact_field field_id=”Name” field_title=”Navn” _builder_version=”3.29.1″ form_field_background_color=”#dbdbdb” form_field_focus_background_color=”#ffffff” background_color=”rgba(0,0,0,0)” background_enable_color=”on” max_width=”100%” _i=”0″ _address=”0.2.0.2.0″ button_text_size__hover_enabled=”off” button_one_text_size__hover_enabled=”off” button_two_text_size__hover_enabled=”off” button_text_color__hover_enabled=”off” button_one_text_color__hover_enabled=”off” button_two_text_color__hover_enabled=”off” button_border_width__hover_enabled=”off” button_one_border_width__hover_enabled=”off” button_two_border_width__hover_enabled=”off” button_border_color__hover_enabled=”off” button_one_border_color__hover_enabled=”off” button_two_border_color__hover_enabled=”off” button_border_radius__hover_enabled=”off” button_one_border_radius__hover_enabled=”off” button_two_border_radius__hover_enabled=”off” button_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_one_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_two_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_bg_color__hover_enabled=”off” button_one_bg_color__hover_enabled=”off” button_two_bg_color__hover_enabled=”off”][/et_pb_contact_field][et_pb_contact_field field_id=”Email” field_title=”E-mailadresse” field_type=”email” _builder_version=”3.29.1″ form_field_background_color=”#dbdbdb” max_width=”100%” _i=”1″ _address=”0.2.0.2.1″ button_text_size__hover_enabled=”off” button_one_text_size__hover_enabled=”off” button_two_text_size__hover_enabled=”off” button_text_color__hover_enabled=”off” button_one_text_color__hover_enabled=”off” button_two_text_color__hover_enabled=”off” button_border_width__hover_enabled=”off” button_one_border_width__hover_enabled=”off” button_two_border_width__hover_enabled=”off” button_border_color__hover_enabled=”off” button_one_border_color__hover_enabled=”off” button_two_border_color__hover_enabled=”off” button_border_radius__hover_enabled=”off” button_one_border_radius__hover_enabled=”off” button_two_border_radius__hover_enabled=”off” button_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_one_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_two_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_bg_color__hover_enabled=”off” button_one_bg_color__hover_enabled=”off” button_two_bg_color__hover_enabled=”off”][/et_pb_contact_field][et_pb_contact_field field_id=”Message” field_title=”Besked” field_type=”text” fullwidth_field=”on” _builder_version=”3.29.1″ form_field_background_color=”#dbdbdb” max_width=”100%” _i=”2″ _address=”0.2.0.2.2″ button_text_size__hover_enabled=”off” button_one_text_size__hover_enabled=”off” button_two_text_size__hover_enabled=”off” button_text_color__hover_enabled=”off” button_one_text_color__hover_enabled=”off” button_two_text_color__hover_enabled=”off” button_border_width__hover_enabled=”off” button_one_border_width__hover_enabled=”off” button_two_border_width__hover_enabled=”off” button_border_color__hover_enabled=”off” button_one_border_color__hover_enabled=”off” button_two_border_color__hover_enabled=”off” button_border_radius__hover_enabled=”off” button_one_border_radius__hover_enabled=”off” button_two_border_radius__hover_enabled=”off” button_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_one_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_two_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_bg_color__hover_enabled=”off” button_one_bg_color__hover_enabled=”off” button_two_bg_color__hover_enabled=”off”][/et_pb_contact_field][/et_pb_contact_form][/et_pb_column][et_pb_column type=”3_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” _i=”1″ _address=”0.2.1″ custom_padding__hover=”|||”][et_pb_gallery gallery_ids=”346,135,347,345,333,334,335,336,338,341,343,349,351,353″ gallery_captions=”Udfræset facadeskilt monteret på væg.
Kunde: Mad & Måltider, Odense Kommune,Arbejdspladsskilt monteret i betonklodser.
Kunde: Odense Letbane.,,Monteret Parkeringsskilt.
Kunde: Fjernvarme Fyn.,Metalskilt monteret ved dør.
Kunde: Oris Tandlægehus.,Butiksskilt i xxx.
Kunde: Bog & Ide, Assens.,Metalpladeskilt monteret på stativ.
Kunde: Assens Kommune.,Metalpladeskilte monteret på metalstolper med lysarmatur.
Kunde: Tommerup Teknik/InnoSign.,Metalpladeskilt monteret på væg ved ingang.
Kunde: Assens Kommune.,Metalskilt monteret på facade.
Kunde: Røde Kors/Assens.,Skilt af xx monteret på malede træstolper i betonklods.
Kunde: Assens Forsyning.,Metalskilt monteret i metalramme.
Kunde: Øjenklinik Fyn.,Metalpladeskilte monteret på træstativ.
Kunde: Odense Kommune.” posts_number=”12″ orientation=”portrait” zoom_icon_color=”#27b0a4″ hover_icon=”%%185%%” _builder_version=”3.1.1″ animation_style=”fade” _i=”0″ _address=”0.2.1.0″][/et_pb_gallery][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]