Akustikløsninger

Akustikløsninger med landsdækkende montage

Lydregulering, der ikke tiltrækker sig opmærksomhed – kun af den gode slags. Sådan vil vi betegne vores unikke akustikløsninger. 

Vang og Karlskov er din leverandør af akustikbilleder, akustikplader og akustikgips. Vi yder en professionel rådgivning til virksomheder, offentlige instanser og private. 

Tag fat i Christian til en uforpligtende snak

Christian Vang er partner i Vang og Karlskov og er ekspert indenfor akustikløsninger Han sidder altid klar ved telefonen til et uforpligtende tilbud på en skarp akustikløsning. 

Mobil: 22 18 32 50
cvn@vangogkarlskov.dk

Akustikproblemer kan løses på mange måder

Løsningen afhænger altid af problemet – og af dine individuelle præferencer. Derfor har vi sørget for at have et udvalg, der kan tilpasses enhver smag.

I de følgende afsnit vil vi beskrive de mest populære støjdæmpende produkter, vi har til rådighed.

Lydabsorberende opslagstavler – akustikløsning til væggen

Hvis du skal bruge simpel vægdekoration, som samtidig bremser problematisk akustik og virker støjdæmpende, vil vi anbefale vores lydabsorberende opslagstavler.

Disse opslagstavler fungerer særligt fint i kreative miljøer, der også bruges til undervisning. Det kunne f.eks. være børnehaver og skoler.

Akustikløsning i gangen på en børnehave

Støjdæmpende akustikplader til loft og væg

Vores akustikplader er en af vores mest fleksible løsninger, da pladerne kan tilpasses både små og store rum – og samtidig passer til både væg og loft.

Vi anbefaler oftest en placering tæt på vigtige områder, der fungerer som hyppigt samlingspunkt i løbet af en dag. Det kan f.eks. være hyppigt besøgte mødelokaler, i receptionen eller ved en informationsskranke.

Akustikplader kan samtidig supplere et akustikloft, hvis der er brug for ekstra lydabsorbering.

Hvide akustikplader i loftet med henblik på lavere rumklang

Lydabsorberende akustikpaneler i træ

En anden god akustikløsning til væggen kunne være akustikpaneler. Vi beskærer og tilpasser panelerne til det eller de pågældende rums dimensioner og udvælger design sammen med dig.

Akustikpanelerne kan laves med udskæringer til både stikkontakter og lampeudtag og fås i en række forskellige træsorter og farver.

Akustikpaneler kan dæmpe akustikken i et rum med over 50 procent. Det er derfor en af markedets mest effektive akustikløsninger.

Akustikvæg i et privat hjem

Akustikbilleder – æstetisk lydabsorbering

Vores mest dekorative akustikløsning er vores akustikbilleder. Vi arbejder hele tiden på at udvide vores designsortiment, så vi har stilarter der passer til alle miljøer – og enhver smag.

Akustikbilleder er til dig, der ikke vil nøjes med en neutral løsning – men i stedet vil gøre din akustikløsning til en central af lokalets udtryk.

Billederne bliver trykt på særlige akustikplader, som giver den lyddæmpende effekt. Man bruger en special teknik til at sørge for, at trykket ikke dæmper den lydabsorberende effekt.

Akustikmaleri som akustikløsning
En fuldbyrdet akustikløsning i mange forskellige farver
Akustikvæg i et privat hjem
Hvide akustikplader i loftet med henblik på lavere rumklang