Akustikløsninger til skoler

Støjdæmpning til skoler - forbedring af læringsmiljø

Vang og Karlskov tilbyder professionelle akustikløsninger til skoler og uddannelsesinstitutioner, der har problemer med dårlig akustik. Dårlig akustik i læringsmiljøer kan føre til hovedpine, indlæringsvanskeligheder og generelt ubehag.

Vi beregner rumakustikken og kommer med præcise forslag til den individuelle løsning, der vil passe jeres undervisningsmiljø bedst.

Læs mere om de elementer, vi tilbyder til din akustikløsning

Hvorfor er akustikken vigtig på skoler?

Al forskning tyder på, at den rette akustik er et helt essentielt element, når man taler de rette læringsforudsætninger. Det gælder særligt for de helt små børn, som har brug for at kunne høre tingene klart og tydeligt.

Hos de små klassetrin er børnene stadig ved at få helt styr på sproget. Derfor er det meget vigtigt, at de har nemt ved at kende forskel på lydene og kunne identificere de rette vokaler og konsonanter.

Hvis man ikke har det nemt i skolen, bliver man ofte ukoncentreret og begynder at larme. Når børnene larmer, bliver læreren nødt til at snakke højere, og så vil børnene larme endnu mere – og det ender i en træls dominoeffekt, som dårlig akustik blot forværrer. 

Klasselokalets akustik

Det kan være svært at koncentrere sig, hvis klasselokalet har en dårlig akustik. Her bør man tænke i en dækkende akustikløsning for at sørge for et optimalt læringsmiljø.

Hvorfor er akustikken vigtig på uddannelsesinstitutioner?

En uddannelse stiller store krav til den kognitive formåen. Her er det meget vigtigt, at man kan koncentrere sig 100% om at modtage læring – og ikke skal bruge ekstra energi på at tænke over, hvad underviser egentlig har sagt.

Tag fat i Christian til en uforpligtende snak

Christian Vang er partner i Vang og Karlskov og er ekspert indenfor akustikløsninger Han sidder altid klar ved telefonen til et uforpligtende tilbud på en skarp akustikløsning til din skole eller uddannelsesinstitution.

Mobil: 22 18 32 50
cvn@vangogkarlskov.dk

Akustikløsning i gangen på en børnehave