Indendørs LCD-skilte

Indendørs LCD-skilte med den nyeste teknologi

Vang og Karlskov er Fyns førende leverandør af LCD-skilte til indendørs løsninger. Med vores skilte har du ubegrænset kreativitet og den nyeste teknologi at lege med. Vores store erfaring med faget gør samtidig, at vi er i stand til at rådgive på et meget højt niveau.

Se vores udvalg af LCD-skilte herunder.

Indedørs LED pylon i tøjbutik

LCD butikspyloner

LED Videovægge

Ansigtsbillede af Henrik Karlskov

Tag fat i Henrik til en uforpligtende snak

Henrik Karlskov er partner i Vang og Karlskov og er ekspert indenfor løsninger med LED- og LCD-skilte. Han sidder altid klar ved telefonen til et uforpligtende tilbud på en digital skilteløsning.
Telefon: 21 60 48 44
Mail: hk@vangogkarlskov.dk

Fremtidens LCD-skilte

Indendørs LCD-skilte er fremtidens løsning til butikker og andre fysiske udstillinger. Med LCD-teknologi i dine butiksskilte får du både høj synlighed, høj æstetisk værdi og en miljøvenlig og økonomisk løsning. 

LCD-lys har en svagere lysstyrke end LED, men indendørs skiltning kræver ikke en specielt høj lysstyrke. Derfor anbefaler vi altid LCD-skilte som det billigere alternativ til digital skiltning.

Vores indendørs LCD-skilte har nemlig en utroligt lang levetid – faktisk helt op til 8-10 år. Hvis du vælger et LCD-skilte som f.eks. dit butiksskilt, skal du altså ikke tænke på en ny løsning i mindst 8 år. Det er en sikker, økonomisk og stærk investering, der både skaber stærk synlighed og passer perfekt ind i butiksmiljøet.

En langtidssikret løsning er naturligvis ikke blot god for pengepungen – det er også godt for miljøet, da skiltet både bruger og udleder mindre energi.

Digitale skilte til butik eller andre åbne miljøer

Vores indendørs LCD-skilte er den ideelle løsning til især butikker, men passer også perfekt til andre åbne miljøer som uddannelsesinstitutioner og udstillingsvirksomheder.

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud og eventuelt rådgivning om en individuelt designet løsning.