Kundeudtalelser

Det siger vores kunder

Anette Vesterskov

Direktør, Team Fjeldsted ApS

Gå til Fjeldsted-Speedway.dk

“Vang & Karlskov er hele vejen igennem professionelle.

Telefonen bliver taget, mails besvares og en aftale er en aftale. Levering sker hurtigt og ALTID til tiden – også selvom det kan være under stort tidsmæssigt pres. 

Det er et must, når man har sponsorer, der har en forventning om, at jeg overholder det, jeg har lovet dem. En aflevering indbefatter opsætning uanset hvor højt eller lavt, om det er med skruer eller ”klister”. 

Priserne er rimelige og inkl. opsætning/montage. Som kunde skal man overhovedet ikke spekulere på noget – man kan regne med tingene er 100% i orden. 

Krydderiet er, at Henrik og Christian er nogle humoristiske fyre og vi har altid en uformel omgangstone med masser af humør på, som bare gør verden lidt sjovere og bedre at være i.”

Søren Godskesen

Adm. Direktør, Middelfart Boldklub

Gå til Middelfart Boldklub

”Vi har gennem flere år samarbejdet med Vang & Karlskov, og har kun positivt at fortælle om virksomheden.

Man bliver altid mødt i øjenhøjde og med godt humør, og der bliver altid leveret i høj kvalitet og til tiden.

Vi bruger Vang & Karlskov til vores egen produktion af bander, tavler, skilte mv., men også i forbindelse med at vi får nye samarbejdspartnere ind. Også herfra har vi kun fået positiv feedback retur.

Jeg kan kun anbefale andre at benytte Vang og Karlskov.”

Steiner Skolen Vejle

Akustikløsning for Steiner Skolen Vejle

Gå til Steiner Skolen.

”Efter store støjgener er vi meget glade for vores nye akustikløsning i klasselokalerne. 

Støjen er væsentligt dæmpet og vi arbejder nu i et behageligt lydklima, som også giver bedre trivsel og koncentration ved elever og lærer.

Vi kan kun anbefale Vang & Karlskov som den rette leverandør af akustikløsninger.”

Gustav B. Carlsen

Indehaver – Nybolig Middelfart

Gå til Nybolig.dk

“Vi benytter Vang & Karlskov til opsætning og produktion af diverse reklamematerialer. 

Uanset om det er et stort og synligt banner, tv-skærm med forskellige budskaber, skilte i forbindelse med større grundudstykninger, indpakning af Nybolig taxa eller generelt tryksager i anderledes formater og materialer, så leveres der som aftalt.

Kvaliteten i arbejdet er i top, og samtidig leveres der en rigtig god service! Derudover er der generelt hurtig ekspedition af de enkelte opgaver.

Vang & Karlskov er altid til at få fat på, og de er ikke bange for at komme med forslag til ændringer i det materiale, der bliver produceret.

Vi kan derfor varmt anbefale Vang & Karlskov som en god sparrings- og samarbejdspartner.”

Søren B. Christiansen

Kommunikationskonsulent

Gå til Odense Letbane

“På vegne af Odense Letbane har jeg siden 2015 købt ydelser fra Vang og Karlskov i form af skilte, plakater, bannere og større folieringsopgaver.

Jeg har altid været rigtig glad for samarbejdet, da jeg oplever en rigtig god service hvor Christian og Co altid er parate til at løse akutte opgaver og også at udskyde opgaver hvis dette har været nødvendigt.

Ligeledes er de altid parate til at rette en produktion hvis vi en sjælden gang oplever at noget er anderledes end vi havde forventet. Jeg giver derfor her mine bedste anbefalinger til Vang og Karlskov.”