LCD pyloner

Unikt lejetilbud af LCD-pylon

Vang og Karlskov tilbyder lejeløsninger med indendørs LCD-pyloner, så du kan prøve det af og se, om det virker for dig og din virksomhed.

En LCD-pylon er ideel for dig, der vil forøge omsætningen og indtjeningen med målrettet digital reklame. Via kundetilpassede reklamer præsenteres jeres produkter og tilbud elegant i en unik digital løsning.

Tilpasset dine behov for fysisk markedsføring

Vores serie af indendørs skærme fås i mange former og størrelser og med forskellige anvendelsesmuligheder.

Vi designer en skærm, der passer præcis til jeres forretning, så I kan præsentere jeres produkter bedst muligt. Med vores LCD-butiksskilte kan I tilmed opdatere jeres tilbud, når I ønsker det.

Hvilke forretningsmæssige fordele har en LCD pylon?

  • Dine kunder bliver 30% længere tid i butikken

En velplaceret LCD pylon gør shoppeoplevelsen mere dynamisk og levende. Det viser sig i dette studie, der har vist, at kunder bliver 30% længere i butikken, hvis butikken bruger et digitalt skilt til at vise tilbud eller brandbudskaber.

  • Og giver op til 30% flere salg

Og de 30% flere besøgende er ikke bare folk, der godt kan lide at kigge på dit skilt. De flere besøgende konverterer også og bliver til betalende kunder, viser dette studie.

  • Dine kunder oplever ventetiden som 35% kortere med digitale skilte i nærheden 

Og denne stigning i salg stammer højest sandsynligt fra en generelt bedre besøgsoplevelse. Samme studie viser nemlig, at kunderne oplever den reelle ventetid som 35% kortere, hvis butikken har et digitalt skilt placeret.

Skriv til os og få et uforpligtende tilbud

Indedørs LED pylon i tøjbutik
Vores LCD-pyloner er særligt stærke i butiksmiljøer.
Få vores hjælp og rådgivning til design af dit LCD-skilt.