Eksklusiv leasing af akustikløsninger

Eksklusiv leasing af akustik-løsninger

NYHED: Du kan nu lease din akustikløsning hos os

Som den eneste forhandler i Danmark tilbyder Vang og Karlskov nu leasing af akustikløsninger fra helt ned til 495,- kroner om måneden

Med leasing betaler du kun et lille beløb pr. måned og undgår dermed at binde store mængder kapital op. Det er penge, som du i stedet kan investere i produktudvikling, salgsaktiviteter eller blot frigøre til øget likviditet.

Når du leaser din akustikløsning hos Vang og Karlskov, opnår du 2 unikke fordele:

  1. Vi sørger for den samlede proces, inklusive den færdige akustikanalyse, opmåling af lokaler, vurdering af det generelle støjniveau og efterfølgende bygningsakustiske beregninger på efterklangstiden.
  2. Vi tilbyder hurtig, effektiv og landsdækkende montage af den aftalte akustikløsning
Husk, at leasing af akustikløsninger er fuldt fradragsberettiget, da det er en driftsomkostning. Vores leasingaftaler løber typisk over 36-60 måneder, men vi er fleksible og imødekommer dine ønsker. Kontakt os for en skræddersyet aftale tilpasset dine behov.

Interesseret i leasing af akustikløsning? Tag fat i Christian

Christian Vang er partner i Vang og Karlskov og er ekspert indenfor leasing af akustikløsninger. Han er altid klar ved telefonen til en uforpligtende dialog.
Telefon: 22 18 32 50
Mail: cvn@vangogkarlskov.dk

Akustikløsninger med landsdækkende montage

Vang og Karlskov er din pålidelige leverandør af akustikbilleder, akustikplader og akustikgips. Vi yder professionel rådgivning til virksomheder, offentlige instanser og private. 

Som de eneste i Danmark tilbyder vi nu leasing af akustikløsninger – selvfølgelig kombineret med vores sædvanlige landsdækkende montage. 

Du kan styrke likvididiteten i din virksomhed ved at lease i stedet for at købe din akustikløsning.