Udendørs skilte

Skilte til udendørs fysisk markedsføring - Maksimal synlighed

Vang og Karlskovs udendørs skilte er designet ud fra devisen maksimal synlighed og skarp branding. Vores kunder skal have stærke løsninger, der holder i lang tid – og er af høj kvalitet.

LED-facadeskilte

Ansigtsbillede af Henrik Karlskov

Tag fat i Henrik til en uforpligtende snak

Henrik Karlskov er partner i Vang og Karlskov og er ekspert indenfor løsninger med LED- og LCD-skilte. Han sidder altid klar ved telefonen til et uforpligtende tilbud på en digital skilteløsning.
Telefon: 21 60 48 44
Mail: hk@vangogkarlskov.dk

Med i hele skilte-processen (design, produktion og montering)

Fordi vi har så stor erfaring med hele processen – og efterhånden har prøvet det meste – er vi altid til rådighed for vores kunder fra start til slut. 

Det vil sige, at vi både hjælper og rådgiver med design, ligesom vi også faciliterer montering. Vi har sørget for stærke led hele processen igennem, så du som kunde kun skal sørge for at nyde dit nye skilt og de fordele, det giver din forretning.

Udendørs digitale skilte med særlig teknologi og konstruktion

Vang og Karlskov har en erklæret ambition at være din foretrukne og faste leverandør af kreative skilteløsninger. Derfor er vi stolte af at kunne præsentere vores bud på den bedste skilteløsning til din virksomhed.

Vores designs er stabile og solide og får hverken brug for reparationer eller renovation – heller ikke i det hårde danske vejr. Kun fantasien sætter grænser, når der skal designes – vi ser ofte løsninger, der nærmest kan beskrives som helt kunstneriske.