Facadeskilte med lys

Oplyste facadeskilte - bliv synlig døgnet rundt med facadebelysning

Facadeskilte med lys kommer virkelig til deres ret, når lyset er tændt.

Især i vores kolde Danmark med de mange mørke timer er et facadeskilt med lys den oplagte løsning til at gøre opmærksom på din forretning.

Vi laver lysskilte i alle størrelser og med forskellig dybde på bogstaverne – så du kan komme helt i mål med din helt egen personlige løsning.

Bliv kontaktet i dag

Ellers ring direkte på +45 70 20 06 16 eller fang os på info@vangogkarlskov.dk

 

Bestil et uforpligtet opkald

Hos Vang og Karlskov er vi eksperter indenfor løsninger med facadebelysning. Vi sidder altid klar ved telefonen til et uforpligtende tilbud på en skilteløsning.

Tag fat i os til en uforpligtende snak om oplyste facadeskilte

Bæredygtig facadebelysning

Vores LED-lysskilte er mere end blot belysning – de er et kraftfuldt redskab til at skabe opmærksomhed omkring din virksomhed. Vores skilte kan tilpasses til enhver placering, uanset om det er udhæng, vinkelret på væggen. Vi forstår vigtigheden af, at dine skilte afspejler din virksomheds identitet, derfor tilbyder vi muligheden for at vælge den skrifttype, du allerede bruger i din branding, hvilket øger genkendeligheden og harmonien i din markedsføring.

Vi tror på at gøre en forskel, ikke kun for din virksomhed, men også for miljøet. Vores LED-lysskilte er den naturlige og miljørigtige valg for enhver virksomhed. Med et minimalt strømforbrug og en forbløffende lang levetid er vores facadebelysning den bæredygtige løsning, som vores planet har brug for. Og det bedste er, at vores skilte med lys kræver minimal vedligeholdelse, hvilket betyder ingen bekymringer for besværlig montering eller høje elregninger. Du får et lysskilt, der er vejrbestandigt, som ikke udvikler varme og som bevarer sit strålende lys år efter år.

Kvalitet og pålidelighed er vores kendetegn

Vi har bygget vores ry på nytænkning, kreativitet, effektivitet og enkel kommunikation med vores kunder. Vi forstår vigtigheden af at levere på vores løfter og overholde aftaler. Når du vælger os, får du ikke kun lysskilte i høj kvalitet, men også en pålidelig samarbejdspartner, der holder, hvad vi lover.

Bliv inspireret af vores tidligere projekter

Vi har hjulpet et bredt spektrum af virksomheder med at forbedre deres synlighed og branding med vores LED-lysskilte. Tag et kig på vores portefølje for at se, hvordan vi har skræddersyet løsninger, der har afspejlet virksomhedernes værdier og styrket deres brandidentitet.↓

Udvalgte referencer

KiiLTO facadeskilt med lys
Glamsbjerghus-facadeskilt-med-lys
Kolomore Facadeskilt med lys

Forberedelse og leveringstid

Når du er klar til at starte dit LED-lysskiltprojekt, er der nogle ting, du bør have forberedt:

  • Logo/tekst: Vi har brug for dit logo eller den tekst, der skal bruges på skiltet, i vectorfilformat (Ai, Eps, Pdf) for at sikre præcis og problemfri produktion.
  • Mål og billeder: Oplys os om skiltets ønskede længde og facadens dimensioner og højde, hvor skiltet skal placeres. Send også billeder af facaden for en grundig vurdering.

Hvad er et facadeskilt med lys, og hvilke typer tilbyder vi?

Et facadeskilt med lys er et stort skilt, der dækker hele facaden på en bygning – og som har indarbejdet LED-lys i selve skiltet. 

Denne type skilt kaldes også et lysskilt og er et af de skilte, vi har mest erfaring med at producere og levere igennem vores mere end 20 år i skiltebranchen. 

Du kan vælge mellem 3 former for lysskilte:

  1. Frontbelyst,
  2. Bagbelyst (også kaldet coronalys)
  3. Eller begge dele.


I alle tilfælde giver det elegante løsninger, som giver et godt blikfang – særligt når det er mørkt.

Hvordan sikrer vi kvaliteten af vores facadeskilte med lys?

Alle oplyste facadeskilte gennemgår en grundig test på fabrikken inkl. billeddokumentation af de enkelte elementer, inden de sendes direkte til kunden.

Lysskiltene er bygget med holdbare materialer, der kan holde til alt salgs vejr. Dette er særligt vigtigt i Danmarks til tider hårde klima. Kvaliteten sikres samtidig med flot og holdbar forarbejning.

Vi bruger kun strømbesparende LED-lyskilder til vores facadeskilte med lys. Det sikrer minimalt strømforbrug brugt på facadebelysningen.

Facadeskilte med lys pris - hvad koster det?

Vi har leveret oplyste facadeskilte i efterhånden alle tænkelige størrelser og faconer – og dermed ved vi også, at prisen varierer stort set hver gang.

Vi har derfor bedst erfaring med at aftale en skræddersyet pris baseret på dit unikke behov for et skilt med lys – og derfor er du altid velkommen til at kontakte os omkring et uforpligtende tilbud.

Kontakt os og lad os starte dit LED-lysskilt eventyr

Hvis du er klar til at gøre en imponerende visuel erklæring for din virksomhed og tilføje et strejf af bæredygtighed til din branding, så kontakt os i dag. Vores erfarne team vil guide dig gennem processen, skabe et unikt LED-lysskilt, der er skræddersyet til din virksomhed og dine ambitioner. Ring til os på +45 70 20 06 16 og lad os starte dit LED-lysskilt eventyr.

Skab opmærksomhed, vælg bæredygtighed og udtryk din identitet med LED Lysskilte – din vej til lysere og mere bæredygtige tider.

Et udpluk af vores referencer

Få et tilbud på

Facadeskilte med lys

Skriv dit navn, e-mail og en kort besked med dine ønsker nedenfor i formularen og så ringer vi tilbage til dig indenfor 24 timer med et personligt tilbud lige efter dine ønsker.

Christian Vang Nielsen & Henrik Karlskov – partnere i Vang og Karlskov

Kontakt os i dag for en uforpligtende snak 📨