Facadeskilte med lys

Facadeskilte med lys - bliv synlig døgnet rundt med facadebelysning

Et facadeskilt ses bare bedre, når der er lys i det.

Især i vores kolde Danmark med de mange mørke timer er et facadeskilt med lys den oplagte løsning til at gøre opmærksom på din forretning. 

Vi laver lysskilte i alle størrelser og med forskellig dybde på bogstaverne – så du kan komme helt i mål med din helt egen personlige løsning.

Facadeskilt med lys i blå til glamsbjerghus hvid bygning

Opgave for GlamsBjergHus

Tag fat i Henrik til en uforpligtende snak om lysskilte

Henrik Karlskov er partner i Vang og Karlskov og er ekspert indenfor løsninger med facadeskilte med lys. Han sidder altid klar ved telefonen til et uforpligtende tilbud på en skilteløsning.
Telefon: 21 60 48 44
Mail: hk@vangogkarlskov.dk

Opgave for KiiLTO

Hvad er et facadeskilt med lys, og hvilke typer tilbyder vi?

Et facadeskilt med lys er et stort skilt, der dækker hele facaden på en bygning – og som har indarbejdet LED-lys i selve skiltet. 

Denne type skilt kaldes også et lysskilt og er et af de skilte, vi har mest erfaring med at producere og levere igennem vores mere end 20 år i skiltebranchen. 

Du kan vælge mellem 3 former for lysskilte:

  1. Frontbelyst,
  2. Bagbelyst (også kaldet coronalys)
  3. Eller begge dele.


I alle tilfælde giver det elegante løsninger, som giver et godt blikfang – særligt når det er mørkt.

Hvordan sikrer vi kvaliteten af vores facadeskilte med lys?

Alle facadeskiltene med lys gennemgår en grundig test på fabrikken inkl. billeddokumentation af de enkelte elementer, inden de sendes direkte til kunden.

Lysskiltene er bygget med holdbare materialer, der kan holde til alt salgs vejr. Dette er særligt vigtigt i Danmarks til tider hårde klima. Kvaliteten sikres samtidig med flot og holdbar forarbejning.

Vi bruger kun strømbesparende LED-lyskilder til vores facadeskilte med lys. Det sikrer minimalt strømforbrug brugt på facadebelysningen.

Facadeskilte med lys pris - hvad koster det?

Vi har leveret facadeskilte med lys i efterhånden alle tænkelige størrelser og faconer – og dermed ved vi også, at prisen varierer stort set hver gang.

Vi har derfor bedst erfaring med at aftale en skræddersyet pris baseret på dit unikke behov for et skilt med lys – og derfor er du altid velkommen til at kontakte os omkring et uforpligtende tilbud.

Få et tilbud på facadeskilte med lys

Henrik Karlskov er partner i Vang og Karlskov og er ekspert indenfor løsninger med facadeskilte med lys. Han sidder altid klar ved telefonen til et uforpligtende tilbud på en skilteløsning.
Telefon: 21 60 48 44
Mail: hk@vangogkarlskov.dk