Facadeskilte

Facadeskilte til udendørs markedsføring - opnå maksimal synlighed

Invester i facadeskilte af allerhøjeste kvalitet – produceret af vores anerkendte samarbejdspartner, der leverer skilte til internationale brands som McDonalds, Mercedes-Benz, Jack & Jones og Toyota.

Udforsk vores facadeløsninger herunder – og kontakt os endelig, hvis du er i tvivl om noget, eller ønsker et tilbud.

Proceslinje - sådan foregår et kundesamarbejde hos os

Facadeskilte med lys

Vang og Karlskov er leverandør af facadeskilte med lys bygget på den nyeste LED-teknologi. Få professionel rådgivning og landsdækkende levering.

Facadeskilte uden lys

Vang og Karlskov er landsdækkende leverandør af elegante facadeskilte uden lys. Få professionel rådgivning til at vælge de helt rette facadeskilte.

Night and Day skilte

Har du brug for at logoet er sort om dagen og hvidt når det er mørkt? Så har vi løsningen med vores nigth and day løsninger.

Facadeskilte til virksomheder

Et facadeskilt er en effektiv måde at vise dit varemærke til både nære og fjerne kunder. Uanset om din virksomhed er stor eller lille, er et facadeskilt et unikt præsentationsværktøj. Kun fantasien sætter grænser for din virksomheds facadeskilte muligheder, du kan tilpasse materiale, tekst, billeder og størrelse. Vores facadeskilte er ikke kun attraktive, men er også designet til at modstå UV-stråler og de danske vejrforhold.

Facadeskilte materialer

Når det kommer til at vælge det rette materiale til dine skilte, er der flere forskellige muligheder at overveje, herunder akryl, aluminium og plastik.

Aluminium

Vores aluminiumsfacadeskilte er kendt for deres holdbarhed og modstandsdygtighed over for vejr og slid. De forventes at holde i minimum 7-10 år og tilbydes i din ønskede størrelse, et ideelt valg for skilte, der skal tåle hårde forhold.

Akryl

Akrylskilte tilføjer et professionelt og elegant præg til din facade. De har lang levetid og er egnet til både indendørs og udendørs brug. Et populært valg til præsentation ved indgangen til din virksomhed.

Plastik

Plastikskilte giver dig mulighed for at tilpasse skiltene efter dine behov. Vores plastikskilte er UV-resistente og tåler vind og vejr. Den lette vægt og flere fastgøringsmetoder gør dem alsidige.

Montering af LED facadeskærm

Fastgøringsmetoder

Valget af fastgøringsmetode afhænger af dit skilts type. Vi tilbyder flere metoder, herunder selvklæbende tape, væg afstandsbeslag, skruer og skruehætter. Vores kundeservice står klar til at vejlede dig om, hvordan du bedst monterer dit facadeskilt.

Bliv kontaktet i dag

Ellers ring direkte på +45 70 20 06 16 eller fang os på info@vangogkarlskov.dk

 

Bestil et uforpligtet opkald

Hos Vang og Karlskov og er vi eksperter indenfor løsninger med facadeskilte. Vi sidder altid klar ved telefonen til et uforpligtende tilbud på en facadeløsning.

Tag fat i os til en uforpligtende snak om facadeskilte

Hvad er et facadeskilt?

Det er et stort skilt, der dækker hele facaden på en bygning.

Vi producerer alle former for skilte – uanset om det er frontbelyste, bagbelyste eller begge dele.

Facadeskilte til butik og showrooms

Facadeskiltning er den mest benyttede løsning til butikker og showrooms – og med god grund. De har en enorm fleksibilitet i design og udtryk, og vi leverer både med fræsede bogstaver og skilteplader med print.

Invester i butiksskilte af høj kvalitet og øg synligheden omkring din forretning markant.

Reklameskilte til ambitiøse virksomheder

Sørg for, at kunderne husker dig – invester i et flot reklameskilt til din facade.

Vi leverer reklameskilte i alle materialer – f.eks. aluminium, stål, træ og akryl – og vi kan også producere med 3D-bogstaver og udskårne logoer.

Hvordan sikrer vi kvaliteten af vores skilte?

En helt igennem professionel produktionslinje på fabrikken gør, at vi kan levere topkvalitet hver gang. Alle dele til facadeskiltene pulverlakeres i RAL-farver på selve fabrikken. Det sikrer, at kvaliteten er 100% i orden, inden skiltet forlader fabrikken.

Vi besøger vores udenlandske producent og samarbejdspartner flere gange om året for at sikre, at vi leverer den bedste kvalitet til hver eneste bestilling. Alle enheder i facadeskiltene er mærket med en unik kode, så vi til enhver tid kan finde produktionsdato, farvekoder, korrekte størrelser og specifikationer på elektriske dele.

Det giver dig en høj sikkerhed, når der skal genbestilles skilte, eller vi skal yde garanti.

Facadeskilte priser – hvad koster det?

Vi producerer og leverer skilte til alle behov – og dermed varierer priserne også kraftigt. Vi leverer både det helt minimalistiske butiksskilt, mens vi også leverer de store facadeskilte, der fylder en hel bygningsside, der naturligvis er i en helt anden prisklasse.

Det giver derfor ikke mening at liste alle priser op her – vi vil dog meget gerne give dig et uforpligtende tilbud på et facadeskilt, hvis du kontakter os.

Få et tilbud på

Facadeskilte

Skriv dit navn, e-mail og en kort besked med dine ønsker nedenfor i formularen og så ringer vi tilbage til dig indenfor 24 timer med et personligt tilbud lige efter dine ønsker.

Christian Vang Nielsen & Henrik Karlskov – partnere i Vang og Karlskov

Kontakt os i dag for en uforpligtende snak 📨