LED-skærme

LED-skærme til erhverv: Fremtidens digitale skilteløsning

Vi tilbyder gratis rådgivning på din lokation, hvor vi sammen finder frem til nøjagtig den LED skærm, der passer bedst til dine behov. 

Vores skærme har markedets bedste billedkvalitet og det laveste strømforbrug, i forhold til kontrast og forbrug i watt. Al indhold på skærmen kan ses i direkte sollys.

Det hele handler ikke kun om billedkvalitet, men også om stabilitet og driftssikkerhed. Vi bruger de bedste dioder og komponenter på markedet, og har derfor skærme kørende der er over 10 år gamle!

Udendørs LED-skærme

Vang og Karlskov er leverandør af LED-skærme bygget på den nyeste teknologi. Få professionel rådgivning og driftsikre produkter.

Indendørs skærme

Med Vang og Karlskovs moderne indendørs skærme er du sikret lang levetid, maksimal synlighed og minimal vedligeholdelse.

Leasing af LED-skærme

Vi tilbyder leasing af LED-løsninger helt ned til kr. 995,00 om måneden! Du kan vælge at lave aftalen over 24, 36, 48 eller 60 måneder.

Bliv kontaktet i dag

Ellers ring direkte på +45 70 20 06 16 eller fang os på info@vangogkarlskov.dk

 

Bestil et uforpligtet opkald

Hos Vang og Karlskov er vi eksperter indenfor LED løsninger. Vi sidder altid klar ved telefonen til et uforpligtende tilbud på en LED løsning.

Tag fat i os til en uforpligtende snak om LED løsninger

Klimavenlige LED info- og reklameskærme til dit unikke behov

Vi har landsdækkende service, så skulle uheldet være ude, kan vi løse problemet på kort tid. Derfor har vi markedets højeste oppetid på vores skærme.

Det nordiske klima kræver komponenter i høj kvalitet! Derfor producerer vi vores LED-løsninger i Danmark og i de bedste materialer. Og vi kan fremstille dem i nøjagtig den størrelse du vil have.

Har du specielle ønsker til f.eks. en flytbar løsning, kan vi også hjælpe med det.

LED-facadeskærme

Har du brug for stor synlighed på en prominent bygning? Og leder du efter en løsning, som er ekstremt holdbar og bygget på nyeste LED-teknologi, der giver knivskarp billedkvalitet?

LED pyloner

LED-pyloner er det stilrene valg til dig, der har brug for en eye-catcher til din forretning, virksomhed eller lign. Den ideelle placering til LED-pyloner er langs vejen og ved indgangen til butikken.

LED-videovægge

En LED-videovæg er den moderne og effektive løsning til at fange brugerens opmærksomhed og give kraftfuld eksponering til vigtig information eller promovering.

Et udpluk af vores referencer

Få et tilbud på

Led-skærme

Skriv dit navn, e-mail og en kort besked med dine ønsker nedenfor i formularen og så ringer vi tilbage til dig indenfor 24 timer med et personligt tilbud lige efter dine ønsker.

Christian Vang Nielsen & Henrik Karlskov – partnere i Vang og Karlskov

Kontakt os i dag for en uforpligtende snak 📨