Leasing af LED-skærme

Spar på din egenkapital, og giv dit firma finansiel frihed

Vi tilbyder leasing af LED-løsninger helt ned til kr. 995,00 om måneden!

Du kan vælge at lave aftalen over 24, 36, 48 eller 60 måneder. Aftalen kan til enhver tid indfries, så du er ikke bundet af aftalen.

Og ønsker du en anden eller større løsning, kan vi til enhver tid ”åbne” aftalen og lave en opgradering.

Har du behov for en Service- og vedligeholdelsesaftale, kan denne indbygges i aftalen. Det gør det hele lettere rent administrativt for dig – kun én faktura på det samlede arrangement.

For at yde den bedste service, samarbejder vi kun med de mest seriøse leasingselskaber i Danmark!

Få et uforpligtende tilbud fra os.

Forskellige leasing muligheder

Lease LED-pyloner

Lease LED-facadeskærme

Bliv kontaktet i dag

Ellers ring direkte på +45 70 20 06 16 eller fang os på info@vangogkarlskov.dk

 

Bestil et uforpligtet opkald

Hos Vang og Karlskov er vi eksperter indenfor leasingløsninger med LED-skærme. Vi sidder altid klar ved telefonen til et uforpligtende tilbud på en digital skilteløsning.

Tag fat i os til en uforpligtende snak om LED leasingløsninger

Hvorfor lease LED-skærme hos os?

Når du leaser din LED-skærm hos Vang og Karlskov, opnår du 2 unikke fordele:

  1. Vi tager hele ejerskabet ifht. ansøgning hos kommune, politi og vejdirektoratet, der ofte er en lang og besværlig proces
  2. Vi har hurtig, effektiv og landsdækkende levering og service

Leasing af LED-skærme priseksempler

LED-pylon i 60 måneder: Fra 1337,- kroner i månedlig ydelse

LED-facadeskærm i 60 måneder: Fra 995,- i månedlig ydelse.

Digitale LED-skærme til dit unikke behov

Vang & Karlskov tilbyder alt indenfor højtopløselige LED-skærme. Og som noget helt nyt tilbyder vi også leasing.

Med leasing betaler du kun et lille beløb pr. måned og undgår dermed at binde store mængder kapital op. Det er penge, som du i stedet kan investere i produktudvikling, salgsaktiviteter eller blot frigøre til øget likviditet.

Vi designer og opbygger din skærm, så den passer præcis til dit behov. 

Vi lægger vægt på høj kvalitet, stabilitet og driftssikkerhed. Vores skærme er produceret og egnet til at være i drift ”24/7” – året rundt.

Salgs- og leveringsbetingelser LED-skærme

Force Majeure: Ingen af parterne kan holdes ansvarlig overfor den anden i tilfælde af, at de ikke kan overholde deres kontraktuelle forpligtigelser på grund af uforudsete forhold, som parterne ikke er herrer over.

Herunder naturkatastrofer, kulde, oversvømmelser, brand, jordskælv, eksplosioner, ulykker, epidemier og/eller sygdomsudbrud, strejker, lockout eller anden arbejdskonflikt, forbud, krig, terror, mangelfuld levering fra underleverandører, manglende transportmuligheder, forsinket eller mangelfuld levering på grund af fragtmand, eksportlovgivning m.v.

Leveringstiden kan forlænges med en periode svarende til den tabte tid grundet force majeure eller de nævnte force majeure lignende tilstande.

Den part der gør force majeure gældende skal øjeblikkeligt underrette den anden part derom og skal angive årsagen og om omfanget af den forventede forsinkelse.

I tilfælde af at forsinkelsen varer eller forventes at vare mere end 120 sammenhængende dage, er begge parter berettiget til at ophæve kontrakten med 30 dages skriftligt varsel i forhold til den anden part. Den anden part er ikke berettiget til skadeserstatning eller anden form for kompensation i tilfælde af en sådan ophævelse.

Få et tilbud på

Leasing af LED-skærme

Skriv dit navn, e-mail og en kort besked med dine ønsker nedenfor i formularen og så ringer vi tilbage til dig indenfor 24 timer med et personligt tilbud lige efter dine ønsker.

Christian Vang Nielsen & Henrik Karlskov – partnere i Vang og Karlskov

Kontakt os i dag for en uforpligtende snak 📨