Kundecases

Facadeskilte til Kolomore i Middelfart

Til Kolomore’s nye domicil i Middelfart ønskede de en facadeløsning, som kunne ses fra motorvejen.

Løsningen blev et facadelogo på 13 meter i længden og med bogstaver på 1 meter i højden, samt et mindre logo ud mod indkørslen.

Begge løsninger er front- og bagbelyste (coronalys) med energibesparende LED-lys og giver en fantastisk effekt på de rå betonvægge.

Ønsker man selv at montere vores facadeløsninger, leverer vi altid el-tegninger og montageskabeloner med.

 

Facadeskilte til KOBE LEASING

KOBE LEASING renoverede i 2022 deres facade til et mere eksklusivt look, der svarer til de kvalitetsbiler de leaser ud.

Med mere end 25 års erfaring med klassiske og moderne biler, tilbyder KOBE LEASING at finde lige netop den bil du drømmer om.

KOBE LEASING valgte at deres logo skulle fremstå lige så eksklusivt som facaden og valgte en løsning med coronalys (bagudvendt belysning)

Jens-Christian Bukholt fra KOBE LEASING udtaler:

“Vi valgte Vang & Karlskov som leverandør, fordi vi lægger vægt på en saglig rådgivning. Nøjagtig som når vi selv rådgiver vores kunder når de vil lease en bil hos os.

Det er ikke kun prisen man skal kigge på når man køber et produkt der skal holde i lang tid. Det er også kvaliteten og den efterfølgende service der er vigtig.”

Tag fat i Henrik til en uforpligtende snak om facadeskilte

Henrik Karlskov er partner i Vang og Karlskov og er ekspert indenfor løsninger med facadeskilte. Han sidder altid klar ved telefonen til et uforpligtende tilbud på en facadeløsning.
Telefon: 21 60 48 44
Mail: hk@vangogkarlskov.dk