Kundecases

Et udpluk af vores referencer

Udforsk vores kundecases – virkelige eksempler på, hvordan vores løsninger har hjulpet virksomheder med at løse udfordringer, opnå succes og skabe værdi. Få indblik i, hvordan vi leverer resultater.

Facadeskilte til Kolomore i Middelfart

Til Kolomore’s nye domicil i Middelfart ønskede de en facadeløsning, som kunne ses fra motorvejen.

Løsningen blev et facadelogo på 13 meter i længden og med bogstaver på 1 meter i højden, samt et mindre logo ud mod indkørslen.

Begge løsninger er front- og bagbelyste (coronalys) med energibesparende LED-lys og giver en fantastisk effekt på de rå betonvægge.

Ønsker man selv at montere vores facadeløsninger, leverer vi altid el-tegninger og montageskabeloner med.

Previous slide
Next slide

Facadeskilte til KOBE LEASING

KOBE LEASING renoverede i 2022 deres facade til et mere eksklusivt look, der svarer til de kvalitetsbiler de leaser ud. Med mere end 25 års erfaring med klassiske og moderne biler, tilbyder KOBE LEASING at finde lige netop den bil du drømmer om.

KOBE LEASING valgte at deres logo skulle fremstå lige så eksklusivt som facaden og valgte en løsning med coronalys (bagudvendt belysning)

Jens-Christian Bukholt fra KOBE LEASING udtaler:

“Vi valgte Vang & Karlskov som leverandør, fordi vi lægger vægt på en saglig rådgivning. Nøjagtig som når vi selv rådgiver vores kunder, når de vil lease en bil hos os.

Det er ikke kun prisen man skal kigge på når man køber et produkt der skal holde i lang tid. Det er også kvaliteten og den efterfølgende service, der er vigtig.”

Facadeskilte med lys til Enjoy

Manager Sabrine Jerløv fra Enjoy by Lillebælt Nord udtaler:

”Vi stod over for en større modernisering og navneskifte, og i den forbindelse kontaktede vi Vang & Karlskov vedr. nye facadeskilte med lys.

Det var vigtigt for os at få det mest synlige skilt, men samtidig skulle det også passe til bygningen og omgivelserne.

Vi fik en grundig rådgivning fra Vang & Karlskov og de stod samtidig for monteringen på taget, inklusive ingeniørberegninger. Så det har været et meget let proces for os”

Facadeskilte til The Platform

Direktør for The Platform, Tonny Vinding Møller udtaler:

”Det var vigtigt for os at få designet et logo, som signalerer det stærke i iværksætterkulturen, som The Platform repræsenterer.

Vi havde i forvejen arbejdet lidt med designet, men det var Vang & Karlskov der kom med det logo vi eftersøgte.

Samtidig kunne de producere og montere de færdige skilte, som vi er meget tilfredse med”

VVS Centeret i Odense

VVS Centeret i Odense ønskede en mere dynamisk måde at reklamere på og valgte 2 stk. energibesparende LED-skærme på hver side af tårnet.

Der er meget trafik på vejene bag Rosengårdscentret, hvor VVS Centeret ligger, og derfor egner beliggenheden sig perfekt til at reklamere på storskærme.

Alle vores skærme styres af webbaseret software med en meget høj brugervenlighed. Uanset hvor man er, kræver det blot adgang til internettet for at styre skærmenes indhold.

Man kan planlægge kampagner ud i fremtiden og kan f.eks. også vise forskelligt indhold morgen, middag og aften helt efter ens ønsker.

Vi giver et grundigt introduktionskursus i brugen af softwaren og kan også hjælpe med produktion af spots/reklamer.

Ønsker man ikke selv at stå for skærmens indhold, kan afvikling af kampagner og reklamer aftales med vores grafiker.

Det siger vores kunder

Kontakt os i dag for en uforpligtende snak 📨