Om os

Sådan startede vi

For 5 år siden kørte de to partnere i Vang & Karlskov, Christian Vang og Henrik Karlskov, hver deres virksomhed. Christian drev Fyns Skilte Design, og Henrik drev Karlskov Skilte. Vi havde dog længe samarbejdet om en lang række produkter, og efter et fantastisk år 2017 besluttede vi at gå sammen om en fælles virksomhed.

Og det viste sig at være en rigtig god beslutning.

Siden har vi nemlig drevet og vækstet Vang & Karlskov med stor succes. Vi har etableret og udbygget partnerskaber med en lang række af Fyns førende virksomheder, der nyder godt af stordriftsfordelene ved at have både design, produktion og montering af skilte samlet ét sted.

Vang & Karlskov søger at være den foretrukne partner indenfor især digitale skilteløsninger med LED og LCD-teknologier i fokus. Samtidig har vi markedets bedste akustikløsninger, ligesom vi stadig forhandler en lang række analoge skilte og andre tryksager.

Vi er med fra start til slut.

Hvorfor skal du vælge en erfaren skilteforhandler?

Vi er naturligvis ikke den eneste forhandler på markedet. Men vi kan mærke, at vi skiller os ud.

Vores store erfaring sikrer, at vi kan levere kvalitetsløsninger hver gang. Det ses også i vores tårnhøje kundetilfredshed. Vores kunder kan mærke, at de er i gode hænder – og når vi først har vundet deres tillid, vil vi gøre alt for at beholde den.

Dernæst er der selvfølgelig kvaliteten af vores produkter. Mange års arbejde indenfor denne branche har vist os, at der findes både gode og dårlige skilte.

God skiltning er i langt de fleste tilfælde en god beslutning. Det styrker din forretning, dit omdømme og din markedsføring.

Men dårlig skiltning gør selvfølgelig det stik modsatte.

Med os på holdet får du markedets bedste skilte – i den højeste kvalitet – uanset størrelse, pris og omfang på ordren.

Christian Vang Nielsen

Co-Founder & Partner

Henrik Karlskov

Co-Founder & Partner

Nina Højlund

Bogholder

Anita Frydenlund

Grafiker