Om os

Sådan startede vi

For 5 år siden kørte de to partnere i Vang & Karlskov, Christian Vang og Henrik Karlskov, hver deres virksomhed. Christian drev Fyns Skilte Design, og Henrik drev Karlskov Skilte. Vi havde dog længe samarbejdet om en lang række produkter, og efter et fantastisk år 2017 besluttede vi at gå sammen om en fælles virksomhed.

Og det viste sig at være en rigtig god beslutning.

Siden har vi nemlig drevet og vækstet Vang & Karlskov med stor succes. Vi har etableret og udbygget partnerskaber med en lang række af Fyns førende virksomheder, der nyder godt af stordriftsfordelene ved at have både design, produktion og montering af skilte samlet ét sted.

Vang & Karlskov søger at være den foretrukne partner indenfor især digitale skilteløsninger med LED og LCD-teknologier i fokus. Samtidig har vi markedets bedste akustikløsninger, ligesom vi stadig forhandler en lang række analoge skilte og andre tryksager.

Vi er med fra start til slut.

Hvorfor skal du vælge en erfaren skilteforhandler?

Vi er naturligvis ikke den eneste forhandler på markedet. Men vi kan mærke, at vi skiller os ud.

Vores store erfaring sikrer, at vi kan levere kvalitetsløsninger hver gang. Det ses også i vores tårnhøje kundetilfredshed. Vores kunder kan mærke, at de er i gode hænder – og når vi først har vundet deres tillid, vil vi gøre alt for at beholde den.

Dernæst er der selvfølgelig kvaliteten af vores produkter. Mange års arbejde indenfor denne branche har vist os, at der findes både gode og dårlige skilte.

God skiltning er i langt de fleste tilfælde en god beslutning. Det styrker din forretning, dit omdømme og din markedsføring. Men dårlig skiltning gør selvfølgelig det stik modsatte.

Med os på holdet får du markedets bedste skilte – i den højeste kvalitet – uanset størrelse, pris og omfang på ordren.

Forhandler af LED-skærme

Vi startede i 2015 som almindelig forhandler af LED-skærme. Fordi vi lagde stor vægt på rådgivning, havde vi stor succes fra starten. Men vi ville være endnu bedre…

I 2018 fandt vi den helt rigtige producent af LED-paneler og vi er nu selv med til at udvikle komponenterne, så de har markedets højeste kvalitet og kan holde til det nordiske klima.

Der er mange faktorer der spiller ind når en LED-løsning skal være energivenlig. En af de vigtigste er kvaliteten af dioderne. Man kan ikke få en energivenlig løsning med billige komponenter, derfor anvender vi kun de bedste.

Rådgivning lægger vi stadig stor vægt på, og vi er derfor blevet en af de foretrukne samarbejdspartnere på LED-skærme i Danmark.

Holdet bag Vang og Karlskov

Christian Vang Nielsen

Co-Founder & Partner

Et udpluk af vores referencer

Kontakt os i dag for en uforpligtende snak 📨