Facadeskilte uden lys

Facadeskilte uden lys - få markedsføring med stor synlighed

facadeskilte uden lys og sæt et flot fokus på din forretnings logo eller værdibudskab.

Et facadeskilt uden lys er ikke lige så synligt som et med lys – men ofte er det den helt rette løsning. Kontakt os gerne for rådgivning herom.

Bliv kontaktet i dag

Ellers ring direkte på +45 70 20 06 16 eller fang os på info@vangogkarlskov.dk

 

Bestil et uforpligtet opkald

Hos Vang og Karlskov er vi eksperter indenfor løsninger med facadeskilte uden belysning. Vi sidder altid klar ved telefonen til et uforpligtende tilbud på en skilteløsning.

Tag fat i os til en uforpligtende snak om facadeskilte uden belysning

Hvad er et facadeskilt uden lys?

Facadeskilte uden belysning er den mere traditionelle skilteløsning, der ikke indeholder indbygget belysning. Disse skilte bruges ofte til at give en solid og klassisk visuel identitet til din virksomhed eller organisation.

Facadeskilte uden belysning kan fremstilles i en række materialer og designes efter dine specifikke behov. De er ideelle til at markere din tilstedeværelse på en bygning, butiksfacade eller enhver anden placering. Selvom de ikke har den lysende effekt, som facadeskilte med lys har, tilbyder de stadig en tidløs æstetik og er et omkostningseffektivt alternativ til skiltning.

Hvad er det unikke ved facadeskilte uden lys?

Et facadeskilt uden lys er en billigere løsning end et facadeskilt med lys – men det kan stadig være en utroligt flot løsning.

Man skal blot være opmærksom på logoets farve og facadens farve, og hvordan det spiller sammen. For at få bogstaverne/logoet til at fremstå så synligt og tydeligt som muligt, laver vi nemlig siderne på skiltet i anden farve end facaden.

Et facadeskilt som ikke er front- eller bagbelyst kan også fremhæves med spot, som lyser på skiltet fra afstand.

Priser på facadeskilte uden lys - hvad koster det?

Vi har leveret facadeskilte uden belysning til alle slags virksomheder i alle slags størrelser – og dermed ved vi også, at prisen varierer kraftigt.

Vi har derfor bedst erfaring med at aftale en skræddersyet pris baseret på dit unikke behov for et facadeskilt uden lys – og derfor er du altid velkommen til at kontakte os omkring et uforpligtende tilbud.

Få et tilbud på

Facadeskilte uden lys

Skriv dit navn, e-mail og en kort besked med dine ønsker nedenfor i formularen og så ringer vi tilbage til dig indenfor 24 timer med et personligt tilbud lige efter dine ønsker.

Christian Vang Nielsen & Henrik Karlskov – partnere i Vang og Karlskov

Kontakt os i dag for en uforpligtende snak 📨