Indendørs skærme

Indendørs skærme med den nyeste teknologi

Vang og Karlskov er Fyns førende leverandør af skærme til indendørs løsninger. Med vores skærme har du ubegrænset kreativitet og den nyeste teknologi at lege med. Vores store erfaring med faget gør samtidig, at vi er i stand til at rådgive på et meget højt niveau.

Se vores udvalg af indendørs digitale LED-skærme på denne side – og se også gerne vores udvalg af udendørs storskærme.

Videovægge

En LED-videovæg er den moderne og effektive løsning til at fange brugerens opmærksomhed og give kraftfuld eksponering til vigtig information eller promovering.

Digitale skilte til butik eller andre åbne miljøer

Vores digitale skærme er den ideelle løsning til især butikker, men passer også perfekt til andre åbne miljøer som uddannelsesinstitutioner og udstillingsvirksomheder.

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud og eventuelt rådgivning om en individuelt designet løsning.

Bliv kontaktet i dag

Ellers ring direkte på +45 70 20 06 16 eller fang os på info@vangogkarlskov.dk

 

Bestil et uforpligtet opkald

Hos Vang og Karlskov er vi eksperter indenfor løsninger med storskærme. Vi sidder altid klar ved telefonen til et uforpligtende tilbud på en digital skilteløsning.

Tag fat i os til en uforpligtende snak om indendørs LED løsninger

Fremtidens indendørs skærme

Digitale skærme er fremtidens løsning til butikker og andre fysiske udstillinger. Med den nyeste teknologi får du både høj synlighed, høj æstetisk værdi og en miljøvenlig og økonomisk løsning.

Indendørs skiltning kræver ikke en specielt høj lysstyrke. Derfor anbefaler vi altid indendørs LED-skærme som det billigere alternativ til digital skiltning.

Vores indendørs skærme har nemlig en utroligt lang levetid – faktisk helt op til 8-10 år. Hvis du vælger en af vores skærme som f.eks. dit butiksskilt, skal du altså ikke tænke på en ny løsning i mindst 8 år. Det er en sikker, økonomisk og stærk investering, der både skaber stærk synlighed og passer perfekt ind i butiksmiljøet.

En langtidssikret løsning er naturligvis ikke blot god for pengepungen – det er også godt for miljøet, da skiltet både bruger og udleder mindre energi.

Et udpluk af vores referencer

Få et tilbud på

Indendørs skærme

Skriv dit navn, e-mail og en kort besked med dine ønsker nedenfor i formularen og så ringer vi tilbage til dig indenfor 24 timer med et personligt tilbud lige efter dine ønsker.

Christian Vang Nielsen & Henrik Karlskov – partnere i Vang og Karlskov

Kontakt os i dag for en uforpligtende snak 📨