Leasing af LED skærme

NYHED: Du kan nu lease dine LED skærme hos os

Vang og Karlskov tilbyder nu leasing af LED skærme fra helt ned til 995 kroner om måneden.

Vi tilbyder gratis rådgivning på din lokation, hvor vi sammen med dig finder frem til nøjagtig den LED skærm, der passer til dine unikke behov. 

Når du leaser din LED skærm hos Vang og Karlskov, opnår du 2 unikke fordele:

  1. Vi tager hele ejerskabet ifht. ansøgning hos kommune, politi og vejdirektoratet, der ofte er en lang og besværlig proces
  2. Vi har hurtig, effektiv og landsdækkende levering og service

Leasing af LED skærme priseksempler

LED pylon i 60 måneder: Fra 1337,- kroner i månedlig ydelse

LED facadeskærm i 60 måneder: Fra 995,- i månedlig ydelse. 

Kontakt os for en eksklusiv leasingaftale af dit nye LED skilt. Husk, at leasing af skilte er fuldt fradragsberettiget, da det er en driftsomkostning.

Interesseret i leasing af LED skærme? Tag fat i Henrik

Henrik Karlskov er partner i Vang og Karlskov og er ekspert indenfor leasingløsninger af LED skærme. Han er altid klar ved telefonen til en uforpligtende dialog – og til et besøg hos dig med gratis og uforpligtende rådgivning.
Telefon: 21 60 48 44
Mail: hk@vangogkarlskov.dk

Digitale LED skærme til dit unikke behov

Vang & Karlskov tilbyder alt indenfor højtopløselige LED-skærme. Og som noget helt nyt tilbyder vi også leasing.

Med leasing betaler du kun et lille beløb pr. måned og undgår dermed at binde store mængder kapital op. Det er penge, som du i stedet kan investere i produktudvikling, salgsaktiviteter eller blot frigøre til øget likviditet.

Vi designer og opbygger din skærm, så den passer præcis til dit behov. 

Vi lægger vægt på høj kvalitet, stabilitet og driftssikkerhed. Vores skærme er produceret og egnet til at være i drift ”24/7” – året rundt.

Salgs- og leveringsbetingelser LED-skærme

Force Majeure: Ingen af parterne kan holdes ansvarlig overfor den anden i tilfælde af, at de ikke kan overholde deres kontraktuelle forpligtigelser på grund af uforudsete forhold, som parterne ikke er herrer over.

Herunder naturkatastrofer, kulde, oversvømmelser, brand, jordskælv, eksplosioner, ulykker, epidemier og/eller sygdomsudbrud, strejker, lockout eller anden arbejdskonflikt, forbud, krig, terror, mangelfuld levering fra underleverandører, manglende transportmuligheder, forsinket eller mangelfuld levering på grund af fragtmand, eksportlovgivning m.v.

Leveringstiden kan forlænges med en periode svarende til den tabte tid grundet force majeure eller de nævnte force majeure lignende tilstande.

Den part der gør force majeure gældende skal øjeblikkeligt underrette den anden part derom og skal angive årsagen og om omfanget af den forventede forsinkelse.

I tilfælde af at forsinkelsen varer eller forventes at vare mere end 120 sammenhængende dage, er begge parter berettiget til at ophæve kontrakten med 30 dages skriftligt varsel i forhold til den anden part. Den anden part er ikke berettiget til skadeserstatning eller anden form for kompensation i tilfælde af en sådan ophævelse.

Du kan styrke lkvididiteten i din virksomhed ved at lease i stedet for at købe din LED skærm